3 Haziran 2012 Pazar

marstan mı venüsten mi?

Bir arkadaşıma sormuştum yakın zamanda doğacağı bebeği için marstan demişti. Minik Kaan aramıza katıldı geçen hafta.Ve ben hanüz gebeliğimi doya doya paylaşamıyorum sorulacak tüm sorulara cevabımın hazır olması için bebeğimin cinsiyetini de öğrenmeliyim.
ama minik bebecik için dr bahar net olamadı. ayaklarından anlardım ama son anda bir pipi portlemesin istersen haftaya tekrar bakalım dercesine uğurladı bizi dörtlü tarama testimizi başlatmak üzere laboratuvara doğru. Kuzey de sadece 2 li yapmıştık, bebcik de ise sadece 4 lü test yapıyoruz ense kalınlığı vs de henüz ölçülmedi ölçülmüşse de bilgi verilmedi. Tansiyonum bile ölçülnedi.Tüm bu boşluklar test sonucunun akabininde Dr orhandan randevu alamaızı farz etti.O bizi detaylara boğarken içimiz sinmiş olarak muaynehaneden ayrılır oluyorduk. Şimdi bu kadar secret kalması bazı şeylerin bizi yersiz de olsa evhamlandırıyor:)
 Bebecik 16 haftalık.147 gr herşey yolundaymış.
annecik :) -kafiyeli olsun -64 kg, nefes darlanması, ayak şişmesi, ağrılar yoğun bel ağrısı, boyun tutulmamaları, kulak sızıları, geniz akıntısı burun tıkanıklığı, azcık kanaması ile mevcut.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder